Meedoen

DOE MEE EN STEUN DE THEATERKERK!

We hebben u nodig….steun de theaterkerk. Investeer in cultuur en uw eigen woonomgeving. Dat is goed voor ons allemaal.

Iedereen die ons op één van de onderstaande manieren steunt wordt 5 jaar gratis lid van Vrienden van de Theaterkerk. Vrienden worden ieder jaar uitgenodigd op een speciale vriendenavond. Als u reageert nemen we met u contact op als het bouwplan van start gaat. Dan zal pas om uw bijdrage worden gevraagd.

OP WELKE MANIEREN KUNT U ONS STEUNEN?

KERKWACHTER – 50 euro
Voor € 50 wordt u kerkwachter.  Uw naam wordt vermeld in het kerkregister dat na ingebruikneming permanent in de lobby ter inzage ligt. Het kerkregister is ook in te zien via de website.

ZETELHOUDER – 500 euro
Voor € 500 wordt u zetelhouder. U adopteert een theaterstoel. Uw naam of initialen worden dan gekoppeld aan 1 van de 250 stoelen.  En natuurlijk wordt u vermeld in het openbare kerkregister en de website.

STEUNBEER – 1000 euro
Voor € 1000 wordt u steunbeer.  Uw naam of initialen worden in glas gegraveerd in een deur in de lobby. Ook wordt u vermeld in het openbare kerkregister en de website.

GRONDLEGGER – 5000 euro
Voor € 5000 wordt u grondlegger. Uw naam prijkt op een fraai wandbord in de lobby. Vanzelfsprekend wordt u vermeld in het kerkregister en de website.

VRIJWILLIGER
Bent u handig? We zoeken mensen die onder begeleiding van een aannemer hun kennis en spierkracht willen inzetten. Ook vrijwilligers worden vermeld in het kerkregister

ANBI STATUS
De SKB heeft een culturele ANBI status. Giften komen in aanmerking voor fiscale aftrek.

Voornaam:

Achternaam:

Email:

Telefoonnummer:

Straatnaam + Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Ik wil meedoen als:
 KERKWACHTER ZETELHOUDER STEUNBEER GRONDLEGGER VRIJWILLIGER

captcha

Vul bovenstaande code in: